Bukaresti Rádió

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Cotidiene

Hétköznapok, december 31.

Email Imprimare PDF

A Hétköznapok rendkívüli, idei utolsó kiadásából megtudhatják mit tartanak fontosnak európai és nemzetközi szinten 2015-ben, milyen irodalmi évfordulók lesznek a holnap kezdődő évben. Mindemellett lesz sok-sok zene, tartsanak velünk.

Hétköznapok, december 18.

Email Imprimare PDF

Adásunkban szó lesz az Arad és Gyula testvérvárosi együttműködés 20. évfordulójáról, a temesvári nemzetközi repülőtér fejlesztéséről, valamint az Aradon első alkalommal megrendezett téli hagyományok fesztiváljáról. Énekel Koncz Zsuzsa, tartsanak velünk.

Hétköznapok, december 11.

Email Imprimare PDF

Adásunkban Brassó milleniumi koráról hallhatnak előadást, amelyet Varga-Kuna Bálint a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpontja Történettudományi Intézetének tudományos munkatársa tartott a bukaresti Balassi Intézetben. A zenét Cseh Tamás és Péterdi Péter Magyar katonadalok és énekek a XX. századból című albumáról válogattuk, tartsanak velünk.

Hétköznapok, december 4.

Email Imprimare PDF

Adásunkban a Hungarikum fogalmával ismerkedhetnek meg hallgatóink, majd összeállítást közvetítünk a pécskai Klebelsberg Napról, tartsanak velünk.

Hétköznapok, november 27.

Email Imprimare PDF

Adásunkban Erdély szerepéről lesz szó az első világháborúban. Erről tartott előadást a bukaresti Balassi Intézetben Bertényi Iván a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpont Történettudományi Intézetének főmunkatársa. A zenét Cseh Tamás és Péterdi Péter Magyar katonadalok és énekek a XX. századból című albumáról válogattuk, tartsanak velünk.

Pagina 5 din 40

Emisiuni Rubrici Hétköznapok (Cotidiene)