Bukaresti Rádió

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Magánerdők égtek

E-mail Nyomtatás PDF

Idén eddig több mint háromszáz hektár erdő vált a lángok martalékává Hargita megyében. A fenyőerdőket jelenleg is több helyen őrzik, akárcsak a füstölgő, de immár kopár hegyoldalakat.

Hétvégén díjmentes

E-mail Nyomtatás PDF

Nem kell fizetniük átkelési díjat Fetesti-nél azoknak a gépkocsivezetőknek, akik pénteken tartanak a tenger fele és vasárnap térnek vissza.

Továbbra is lángol a hegyoldal a Fogarasokban

E-mail Nyomtatás PDF

A tüzet tegnap sikerült elszigetelni, az oltást azonban nehezíti a terep mellett az erős szél is.

Környezetszennyező acélgyár

E-mail Nyomtatás PDF

Környezeti és egészségügyi katasztrófa gyanújával az olasz ügyészség lezáratta a tarantói Ilva acélgyár egyes részlegeit. A kohászat munkásai sztrájkba léptek. Az Ilva többi olaszországi üzemének dolgozói is csatlakoztak pénteken a tarantói fémipari szakszervezetek meghirdette munkabeszüntetéshez.

Elbocsátásokat tervez a galaci kombinát tulajdonosa

E-mail Nyomtatás PDF

Az indiai ArcelorMittal csoport közölte, hogy a második negyedéves nettó profitja csaknem egymilliárd dollárral csökkent, ami 38 százalékot jelent. Mindazonáltal elemzők nagyobb arányú csökkenésre számítottak.

Erdőtüzek pusztítanak a Sureanu és a Bucsecs hegységben, valamint Fogaras mellett

E-mail Nyomtatás PDF

Fehér megyében a tűzoltóknak és erdészeti alkalmazottaknak sikerült megállítania a tűz terjedését a Sureanu hegységben és már az utolsó gócokat oltják. A Bucsecsben viszont tovább terjed az erdőtűz, egy magánrepülőgép és két helikopter is bekapcsolódott az oltási munkába.

Megnyílt a forgalom előtt a Bukarest-Ploiesti autópálya

E-mail Nyomtatás PDF

Az 55 kilométeres sztrádaszakasz átadásánál Victor Ponta kormányfő mellett jelen volt a liberális Calin Popescu Tariceanu is, akinek miniszterelnöksége alatt a munkálatok elkezdődtek.

9 / 16

Műsor | Hírek | Szociális