Bukaresti Rádió

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Szociális

Veszélyben a hőszigetelési program

E-mail Nyomtatás PDF

Erdély- és Partium-szerte gondot okoz a hőszigetelési program folytatása, mert a kormány nem fizette ki a támogatás rá eső részét, és a tervezett munkálatokra sem hajlandó pénzt adni.

Szolidaritás a szegényekkel

E-mail Nyomtatás PDF

Több ezer apró gyertya világította meg az este egyidejűleg 15 erdélyi település főterét az Egymillió csillag a szegényekért akció keretében, amelyet a Gyulafehérvári Caritas szervezett.

Negyvenen haltak meg gázrobbanásban

E-mail Nyomtatás PDF

Az elmúlt 5 évben több mint nyolcszáz baleset történt gázszivárgás vagy robbanás következtében. Negyven ember vesztette életét, 262 pedig megsérült - tájékoztat az Országos Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

Esetenként harmadával is többe kerül a kötelező gépjárműbiztosítás

E-mail Nyomtatás PDF

Az utóbbi hat hónapban a piacvezető biztosítótársaságok 8 és 28 százalék közötti arányban emelték tarifáikat. Elemzők szerint a biztosításra vonatkozó szabályozások módosítása további drágulást vonhat maga után.

Állásbörze szakképzett fiataloknak

E-mail Nyomtatás PDF

Ötezer munkahelyet ajánlanak a két hét múlva kezdődő bukaresti állásbörzén. A kétnapos rendezvényen 90 vállalat képviselteti magát főleg informatikai, gyógyszerészeti, pénzügyi, tanácsadási területről, valamint a nagy forgalmú termékek piacáról.

2 / 22

Kezdőlap