Bukaresti Rádió

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Közéleti napló

Észpresszó

A Közéleti Napló háttérinformációval, véleményekkel kíván szolgálni a törvényhozási, politikai, közéleti események megértéséhez. Ehhez gyakran vesszük igénybe meghívott szakemberek segítségét. Kerülni szeretné a komolykodó és okoskodó stílust, s a magyarázatok közérthetoségét gyakran segítik az egyes témák után leforgatott zeneszámok.

Szerkesztő: Székely Ervin

Közéleti Napló, feb.22.

Email Imprimare PDF

A Közéleti Napló meghívottja Meleg Vilmos, nagyváradi színész. A művész beszél színészi pályafutásáról, politikai, társadalmi szerepvállalásairól és előadja Markó Béla: Csatolmány című versét.Közéleti Napló, feb.15.

Email Imprimare PDF

A Közéleti Napló meghívottja, Kaba Gábor, Zsombolya polgármestere. A városatya ismerteti a legújabb városfejlesztési terveit, azt, hogy miként sikerült 40 millió eurót megszerezni az európai alapokból a város infrastruktúrájának a fejlesztésére, de arról is beszél, hogy hogyan mozgósította a kereskedelmi társaságokat, magánszemélyeket azért, hogy megtisztítsák a város közlekedési útvonalait az elmúlt napok havazásai idején.

Közéleti Napló, feb.8.

Email Imprimare PDF

A Közéleti Napló műsorában interjút hallhatnak Frunda György szenátorral, a Boc-kormány lemondásának előzményeiről és következményeiről, valamint az RMDSZ-nek az Ungureanu-kormánnyal kapcsolatos álláspontjáról.

Közéleti Napló, feb, 1.

Email Imprimare PDF

A Közéleti Napló adásának témája az EU-s pénzalapok lehívását segítő RMDSZ-program bemutatása, amelyet a közelmúltban hozott nyilvánosságra Winkler Gyula, európai parlamenti képviselő. Az adásban interjút hallhatnak Csutak Istvánnak, a program egyik kidolgozójával.

Közéleti Napló, jan.18.

Email Imprimare PDF

A Közéleti Napló mai adásában interjút hallhatnak Rácz Ferenc nagyváradi ügyvéddel, az új Polgári Törvénykönyv legfontosabb újdonságairól.

Pagina 3 din 6

Pagina de start