Bukaresti Rádió

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Hétköznapok

Hétköznapok

A hétköznapok olyan eseményeivel foglalkozik, amelyeknek nem elegendő a híradókban biztosított hely. Különböző ünnepségekről, vásárokról, eseményekről hallhatnak hosszabb beszámolókat. A zenei aláfestést a magyar könnyűzenéből és az erdélyi népzenéből válogatjuk.

Szerkesztő: Forró László

Hétköznapok, dec.15.

E-mail Nyomtatás PDF

Adásunkban kastélyokról lesz szó, beszélgetést hallhatnak a 133 erdélyi kastélyt bemutató kötet szerzőivel, valamint beszámolót a Hunyad megyei Szacsalon lévő Nopcsa Kastély tervezett  restaurálásáról. Zenél Bródy János, tartsanak velünk.

Hétköznapok, december 29.

E-mail Nyomtatás PDF

Adásunkban a Szentegyházai Gyermekfilharmónia vezetőjével, Haáz Sándorral hallhatnak beszélgetést, majd a szilveszteri asztalra készülő finom töltött káposzta készítéséhez kapunk néhány tippet, de van még idő ahhoz is, hogy megsüssük a mézeskalácsot. A következő ötven percben megtudhatjuk azt is, milyen pincérnek lenni Szilveszter éjszakáján és a felszolgálók mikor ünneplik az újévet, tartsanak velünk.

Hétköznapok, december 8.

E-mail Nyomtatás PDF

Adásunkban a hétvégén Gyergyószentmiklóson lebonyolított bajuszversenyről és az Év fája címet elnyerő kopeci szilről hallhatnak összeállítást. Zenél Koncz Zsuzsa és az LGT.

Hétköznapok, december 1.

E-mail Nyomtatás PDF

Adásunkban beszélgetést hallhatnak a tegnap zárult Business Days rendezvénysorozat főszervezőjével, beszámolunk az első székelyföldi vadásznapokról és a lengyel-magyar barátságot bemutató aradi kiállításról. Zenél Presser Gábor és Hobó.

 

Hétköznapok, nov.24.

E-mail Nyomtatás PDF
Adásunkban egy új szakmával, a mediátorral ismerkedhetünk meg és részletes beszámolót hallhatunk az elektronikus katalógusról, amelyet néhány aradi iskolába vezetnek be kísérleti jelleggel.  Zenél Koncz Zsuzsa és a Fonográf.

33 / 40

Műsor | Műsorok | Hétköznapok