Bukaresti Rádió

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Natura Stúdió ...szerdánként természetesen...


Egészségmegőrző-, életmód magazinműsor, amelyben a környezetvédelem is fontos szerepet kap. A cél a mindennapok jó közérzetéhez, egészséges életviteléhez szükséges, kevésbé ismert információk átadása, illetve biztatni a hallgatókat a nyitott gondolkodásra. A műsor kimondottan törekszik arra, hogy a hagyomány, hagyományos megoldások is kerüljenek bele az összeállításba. Mottója: természetesen. Szemlélete: holisztikus.

Szerkesztő: Benedek Csilla

Natura Stúdió, március 4.

E-mail Nyomtatás PDF

„Globálisan kell gondolkodnunk, de személyesen kell cselekednünk.” – véli a Tăşuleasa Közösségi Szervezet csapata. A non-profit szervezet értékrendjéhez tartozik a szociális felelősségvállalás, az önkéntesség, a természet iránti tisztelet, valamint a fiatalok környezettudatos nevelése a szociális és természeti problémákba való beavatásuk révén. Mai vendégünk Székely Anna-Mária, a Tăşuleasa Közösségi Szervezet ügyvezető elnöke.

Hallgassa meg!

Natura Stúdió, február 25.

E-mail Nyomtatás PDF

Hallgassa meg!

Natura Stúdió, február 18.

E-mail Nyomtatás PDF

„A kulturális különbségek tanítottak meg türelmesnek lenni.” – állítja mai vendégünk Endrefy Melinda pszichológus, akivel folytatjuk múlt héten megkezdett beszélgetésünket.

Hallgassa meg:

Natura Stúdió, február 11.

E-mail Nyomtatás PDF

„A feljődéshez nemcsak gyűjteni és tanulni kell, hanem alkalmazni is.” - vallja mai vendégünk Endrefy Melinda bukaresti pszichológus, aki évek óta a Kanári-szigeteken gyakorolja szakmáját.

Hallgassa meg:

Natura Stúdió, február 4.

E-mail Nyomtatás PDF

Szakmabeli vagy lelkes amatőr legyen gyermekeink dajkája? Mai adásunkban - többek közt - ezt a kérdést is mérlegeljük annak kapcsán, hogy januártól életbe lépett a törvény, miszerint hivatalos szakmának minősül a gyermekdajkaság. Adásunk első részében Pataky Lehel Zsolt riportját hallhatják. Ő annak járt utána, hogy milyen változásokat hoz ettől ez évtől az új jogszabály, és miként fogják alkalmazni. Ezt követően Beder Tilla kovásznai állásközvetítő és Ratyis Aliz családanya lesz a vendégünk.

Hallgassa meg!

3 / 29

Kezdőlap