Bukaresti Rádió

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Natura Stúdió ...szerdánként természetesen...


Egészségmegőrző-, életmód magazinműsor, amelyben a környezetvédelem is fontos szerepet kap. A cél a mindennapok jó közérzetéhez, egészséges életviteléhez szükséges, kevésbé ismert információk átadása, illetve biztatni a hallgatókat a nyitott gondolkodásra. A műsor kimondottan törekszik arra, hogy a hagyomány, hagyományos megoldások is kerüljenek bele az összeállításba. Mottója: természetesen. Szemlélete: holisztikus.

Szerkesztő: Benedek Csilla

Natura Stúdió, december 10.

E-mail Nyomtatás PDF

Folytatjuk múlt héten megkezdett beszélgetésünket Pápes Éva mesefejtővel, aki szerint ha figyelünk, a mesékben magunkra ismerhetünk. A szimbólumokban, amelyeket a mese évezredek óta változatlanul megőrzött, a világ rendje és tiszta működése mutatkozik meg.

Hallgassa meg!

Natura Stúdió, december 3.

E-mail Nyomtatás PDF

A mesék által őrzött szimbólumok révén mutatkozik meg a világ rendje és működése, merthogy rendezett világban élünk, ahol mindennek megvan az oka és a következménye - állítja vendégünk Pápes Éva mesefejtő, akivel ma a mesékhez közelítünk.

Hallgassa meg!

Natura Stúdió, november 26.

E-mail Nyomtatás PDF

Mit tehetünk annak érdekében, hogy ne az ajándékok utáni rohangálásokról szóljon a karácsony, és ne kiüresedett ünnepként éljük meg? Mai adásunkat a karácsonyra való készülődésnek szenteljük Kilin Ildikó és Nagy Botond természetgyógyászok közreműködésével.

Hallgassa meg:

Natura Stúdió, november 19.

E-mail Nyomtatás PDF

Mai vendégünk Somlósi Lajos geobiológus, akivel - a nemrégiben Csíkszeredában tartott -  Tisztulás nélkül nincs gyógyulás című előadása után beszélgettünk.

Hallgassa meg:

 

Natura Stúdió, november 12.

E-mail Nyomtatás PDF

A bukaresti Petőfi Házban tartott, A lélek nyelve a betegség című előadás apropóján, mai adásunkban Erdős Alpár, csíkszeredai pszichoszomatikus-, és NASA pszichológus a vendégünk. Téma: test és lélek kölcsönhatása.

Hallgassa meg!

5 / 29

Kezdőlap