Bukaresti Rádió

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Natura Stúdió ...szerdánként természetesen...


Egészségmegőrző-, életmód magazinműsor, amelyben a környezetvédelem is fontos szerepet kap. A cél a mindennapok jó közérzetéhez, egészséges életviteléhez szükséges, kevésbé ismert információk átadása, illetve biztatni a hallgatókat a nyitott gondolkodásra. A műsor kimondottan törekszik arra, hogy a hagyomány, hagyományos megoldások is kerüljenek bele az összeállításba. Mottója: természetesen. Szemlélete: holisztikus.

Szerkesztő: Benedek Csilla

Natura Stúdió, október 1.

E-mail Nyomtatás PDF

Mai adásunkban a művészetterápiáról lesz szó. Vendégünk Forró Ágnes, kolozsvári képzőművész és művészetterapeuta, aki több mint tíz éve irányítja a Kolozs megyében található Kolozsborsai Elmegyógyintézet művészetterápiás műhelyét. Képzőművészeti eszközök (tempera, vízfesték, olajpasztell) segítségével próbálja összehangolni a pszichés beteg test és lélek együttesét, felhasználva a páciens saját lélektani képességeit, valamint érzelmeit.

Hallgassa meg!

Natura Stúdió, szeptember 24.

E-mail Nyomtatás PDF

Mai vendégünk Sógor Árpád, kolozsvári református lelkész és családterapeuta, aki saját fejlesztésű, egyedi terápiás módszerét  - a sakkterápiát - ismerteti. A sakktáblára kirajzolódik az a belső játszma, amelyet lelkünkben játszunk. A játékban mindenki megmutatkozik úgy, ahogy van – állítja a sakkterapeuta.

Hallgassa meg!

Natura Stúdió, szeptember 17.

E-mail Nyomtatás PDF

Mai adásunkban a gyümölcsöké a főszerep. A közelgő Udvarhelyszéki Gyümölcsfesztiválról Kulcsár Orsolyával, az esemény egyik szervezőjével beszélgetünk. Kiderítjük, hogyan készíthető lekvárból rágógumi. Csata Orsolya jóvoltából pedig azt is megtudjuk, hogy milyen volt az idei erdeigyümölcs szezon a Gyergyói-medencében.

Hallgassa meg!

Natura Stúdió, szeptember 10.

E-mail Nyomtatás PDF

Hallgassa meg!

Natura Stúdió, szeptember 3.

E-mail Nyomtatás PDF
A mai alkalommal folytatjuk múlt heti adásunkat, amelyben Takács Ákossal beszélgettünk a nyers ételekről.

Hallgassa meg:

7 / 29

Kezdőlap