Bukaresti Rádió

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Natura Stúdió ...szerdánként természetesen...


Egészségmegőrző-, életmód magazinműsor, amelyben a környezetvédelem is fontos szerepet kap. A cél a mindennapok jó közérzetéhez, egészséges életviteléhez szükséges, kevésbé ismert információk átadása, illetve biztatni a hallgatókat a nyitott gondolkodásra. A műsor kimondottan törekszik arra, hogy a hagyomány, hagyományos megoldások is kerüljenek bele az összeállításba. Mottója: természetesen. Szemlélete: holisztikus.

Szerkesztő: Benedek Csilla

Natura Stúdió, augusztus 27.

E-mail Nyomtatás PDF
Mai vendégünk Takács Ákos, az Élet Étterme tulajdonosa - többek között - arról is beszámol, hogy az étel, amely a legkevésbé viseli magán emberi kéz vagy gép nyomát, miért a legjobb számunkra?

Hallgassa meg adásunkat:

Natura Stúdió, augusztus 20.

E-mail Nyomtatás PDF

Mai vendégünk Tóth Anna, a Diakónia Keresztény Alapítvány sepsiszentgyörgyi fiókjának vezetője.

Hallgassa meg adásunkat: 

Natura Stúdió, augusztus 13.

E-mail Nyomtatás PDF

Mai adásunk témája a kineziológia. Meghívottunk Sütő Annamária, kineziológus.

Hallgassa meg:

 

Natura Stúdió, augusztus 6.

E-mail Nyomtatás PDF
Mai adásunkban egy közelgő eseménysorozat kapcsán a keleti bölcselet egyik formájáról, a kundalini jógáról beszélgetünk Bujáki Gabriella, a budapesti és szentendrei Shakti Jóga Stúdió alapítójával és vezetőjével, aki néhány éve Csíkszeredában is rendszeresen tart foglalkozásokat. A jóga nem oldja meg az élet nehézségeit, hanem egy olyan eszközt ad, amellyel kezelni tudjuk azokat - vallja mai vendégünk, aki szerint a kundalini jóga a gyakorlás jógája, nem hiten alapszik, hanem tapasztalaton.

Hallgassa meg:

Natura Stúdió, július 30.

E-mail Nyomtatás PDF
Mai adásunk témája: ember és (vakvezető) kutya párosa. Vendégünk Csirinyi Katalin, fizioterápiás assziszents és masszőr, aki Kovászna megye első (és máig egyetlen) vakvezető kutyáját tudhatja magáénak.

Hallgassa meg:

8 / 29

Kezdőlap