Bukaresti Rádió

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Enciclopedia

Tudományos műsor: különleges felfedezésekről, kutatásokról, az egészséggel, világűrrel, állatvilággal, vagy más hasonló témákkal kapcsolatos újdonságokról hallhatnak péntek délutáni adásunkban.

Szerkesztő: Forró Zsófia

Natura Stúdió, január 28.

Email Imprimare PDF

Hallgassa meg!

Natura Stúdió, január 21.

Email Imprimare PDF

Adásunk mai témája a baranta (harcművészeti stílus). Meghívottunk: Kopecsni Gábor, a Felföldi Baranta Szövetség ügyvezető elnöke, aki úgy tartja: a megfelelő szellemiséget csak megfelelő testi és megfelelő lelki helyzetben tudja az ember megfelelően művelni. 

Hallgassa meg: 

Natura Stúdió, január 14.

Email Imprimare PDF

Irányítunk vagy sodródunk? Mai témánk: évrendezés. „Segítségével tudatosíthatod magadban sikereidet, bánataidat, és rácsodálkozhatsz, mennyi minden történhet egy év alatt. A múltadból tanulva tervezheted meg a jövődet, hogy ne ess időről-időre ugyanazokba a csapdákba, és a kezedben tudhasd saját életed irányítását” - állítja egy lelkes fiatalokból álló csapat, aki létrehozta az Éviránytű munkafüzetet, amely igencsak hasznos eszközként szolgálhat mindazok számára, akik nem az asztrológiai előrejelzéstől, hanem saját erejüktől várják életük jobbra fordulását.

Hallgassa meg:

Natura Stúdió, január 7.

Email Imprimare PDF

Hallgassa meg!

Natura Stúdió, december 17.

Email Imprimare PDF

Az Eco Ruralis csapata közösségi kertet hozna létre, és kampányt indított az élelmiszer-önrendelkezésért. Mai vendégünk: Szőcs-Boruss Miklós-Attila, a kolozsvári Eco Ruralis Egyesület ügyvezetője.

Hallgassa meg adásunkat!

Pagina 4 din 29

Pagina de start